ice, fun & kitchen

100% gebruiksgemak

compact, makkelijk, lekker

Cuby Ice behoort tot de Cuby Frozen Quality Portions. Een uniek productconcept met interessante toepassingsmogelijkheden in het frozen food segment. Gebaseerd op een gepatenteerde productietechniek die water en (dik-)vloeibare levensmiddelen in zeer korte tijd in blokjesvorm invriest. Dunne verbindingen houden de blokjes bijeen in een plaatvorm. De verbindingen zijn eenvoudig te breken en maken het product makkelijk portioneerbaar.

opvallend, lekker, fun

Cuby Frozen Quality Portions heeft met Cuby Ice zijn succes bewezen. Maar we gaan verder en vertalen het concept door naar andere kansrijke productcategoriee╠łn. Neem Cuby Fun. Verrassende ijsblokjes, gevuld met bijvoorbeeld limonadesiroop. Zodra het ijs in het glas begint te smelten, komt vloeibare vulling vrij. Een genot om te zien en te drinken. Vermaak en smaak voor de consument.

portioneerbaar, makkelijk, lekker

Cuby Kitchen is een culinaire toepassing. Versbereide, overheerlijke soepen en sauzen – in blokjes ingevroren – die makkelijk portioneerbaar zijn en snel op te warmen. Zo bieden we de consument horecakwaliteit voor thuis.